#1 Hoe herken je hoogbegaafdheid bij je kind?

In deze podcast word ik geïnterviewd door Tineke Zwart over hoogbegaafdheid bij kinderen. Ik vertel over de kenmerken en de eerste stappen die je kunt zetten als jij een vermoeden hebt dat je kind hoogbegaafd is.

Download het gratis ebook: https://www.supportatschool.nl/e-book-kenmerken-hoogbegaafd-kind/
Volg mij op Instagram www.instagram.com/saskia_huizer

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: