#102 Hoe zelfzorg kan helpen bij het opvoeden van hoogbegaafde kinderen: energie vinden en behouden

In deze aflevering met de titel “#102 Hoe zelfzorg kan helpen bij het opvoeden van hoogbegaafde kinderen: energie vinden en behouden” ga ik in op een belangrijk onderwerp: het belang van zelfzorg en het hebben van genoeg energie om je hoogbegaafde kind te ondersteunen.

Ik bespreek hoe je met je kind kunt praten over prikkels, hoe je zelfzorg een prioriteit kunt maken en activiteiten kunt vinden die je energie geven. Ook bespreek ik de invloed van energieniveaus op de dynamiek in het gezin en hoe je kunt reageren op irritaties en een gezellige sfeer kunt behouden.

Wil je meedoen aan de weggeefactie en wil je een begeleidingssessie winnen ter waarde van €125,- neem dan 1 van de volgende stappen:

  • Ga naar Instagram en stuur mij een bericht -> #100podcast of #100
  • Of ga direct naar het formulier en vul je gegevens in.

In de eerste week van september krijg je als iets gewonnen hebt, via e-mail bericht.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: