#103 Van autonomie naar groei: Hoe zelfsturing bijdraagt aan het leerproces van hoogbegaafde kinderen

In aflevering #103 ga ik het hebben over hoe je zelfsturing kunt bevorderen bij hoogbegaafde kinderen in de klas en thuis. Het nieuwe schooljaar is net begonnen of gaat voor jouw kind binnenkort beginnen, is het belangrijk om je zoon of dochter te helpen bij het leerproces. Hoe kun je je kind helpen bij het leren leren.

In deze podcast bespreek ik waarom zelfsturing zo belangrijk is en welke voordelen het biedt voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Deze aflevering is bedoeld voor ouders van kinderen in alle leeftijden en onderwijsprofessionals.

Boekentip:

⁠Het boek Mindset van Carol Dweck (druk op deze link)

Wil je meedoen aan de weggeefactie en wil je een begeleidingssessie winnen ter waarde van €125,- neem dan 1 van de volgende stappen:

  • Ga naar ⁠Instagram⁠ en stuur mij een persoonlijk bericht -> #100podcast of #100
  • Of ga direct naar het ⁠formulier⁠ en vul je gegevens in.

In de eerste week van september krijg je als iets gewonnen hebt, via e-mail bericht.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: