#104 Terug naar school: Wat te doen als je hoogbegaafde kind niet blij is

In deze aflevering bespreek ik het veelvoorkomende probleem dat ouders tegenkomen wanneer hun hoogbegaafde kind na de zomervakantie niet naar school wil of wanneer ze na een paar dagen niet meer naar school wil.

Ik benoem wat jij als ouder kan doen om je kind te helpen en ik geef tips en advies over hoe hiermee om te gaan. Of je nu ouder, onderwijsprofessional of zorgprofessional bent, deze podcast biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

Wil je meedoen aan de weggeefactie en wil je een begeleidingssessie winnen ter waarde van €125,- neem dan 1 van de volgende stappen:

Doe dit uiterlijk 3 september!

In de eerste week van september krijg je als iets gewonnen hebt, via e-mail bericht.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: