#107 Ontkrachten van vooroordelen over hoogbegaafde kinderen: het is niet allemaal gemakkelijk en succesvol

Deze podcast gaat over het hebben van vooroordelen die bestaan rondom hoogbegaafde kinderen. Vaak wordt gedacht dat een hoogbegaafd kind geen problemen heeft en dat alles hen gemakkelijk afgaat. Maar is dat wel echt zo? In deze aflevering bespreek ik de misvatting en onbegrip waar hoogbegaafde kinderen en hun ouders mee te maken kunnen krijgen. Ook deel ik tips en inzichten over hoe je hiermee om kunt gaan.

Deel deze podcast gerust met andere ouders of mensen die het moeilijk vinden om te zien dat een kind niet gemakkelijk leert en automatisch succesvol is.

Mocht jij meer willen weten wat hoogbegaafdheid precies is, download dan mijn gratis e-book

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: