#108 Deel I: Luisteren, begrijpen en samenwerken: Verschil van inzicht tussen ouders en school

In het eerste deel: Luisteren, begrijpen en samenwerken: Verschil van inzicht tussen ouders en school, ga ik het hebben over wat te doen als je een verschil van inzicht hebt met school.

Het is soms lastig om op één lijn te zitten over de behoeften van een hoogbegaafd kind. In deze podcast bespreek ik dit onderwerp vanuit de kant van een leerkracht als van de ouder en geef ik praktische tips om een constructief gesprek aan te gaan.

Luister snel en ontdek hoe je samen kunt werken voor het welzijn en de ontwikkeling van het kind.

Deel II volgt volgende week vrijdag.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: