#109 Deel II Luisteren, begrijpen en samenwerken: Verschil van inzicht tussen ouders en school

In deze aflevering, ga ik verder met het onderwerp dat ik in aflevering 108 ben gestart: het verschil van inzicht tussen ouders en school.

Hoe ga je hiermee om als ouder van een hoogbegaafd kind? Hoe kun je het gesprek aangaan en wat kun je voorstellen om je kind verder te helpen.

Ik benadruk in deze podcast om begrip te hebben voor elkaar, ook al zit je misschien niet op dezelfde lijn. Ik benadruk dat het geven van extra werk niet altijd de oplossing is en dat het belangrijk is om naar passende oplossingen te zoeken. Daarnaast bespreek ik de mogelijkheden van buitenschoolse activiteiten en raad ik ouders aan om ook daar te kijken naar het ontwikkelen van de talenten en interesses van hun kind.

Blijf luisteren voor waardevolle inzichten en praktische adviezen over hoogbegaafdheid en opvoeden!

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: