#110 Hoe je je hoogbegaafde kind/leerling kunt helpen bij nare gedachten

In deze aflevering neem ik je mee in een verhaal over een cliënt. Ik deel hoe hoogbegaafde kinderen soms moeite hebben om hun problemen te uiten en hulp te vragen. Hierdoor kunnen kleine strubbelingen uitgroeien tot grote frustraties en zelfs negatieve gedachten.

Ik bespreek een specifiek voorbeeld van een leerling die worstelde met het leren van een toets, wat leidde tot een opstapeling van emoties en uiteindelijk zelfs bij nare gedachtes. Ik deel inzichten hoe je hier met je kind over kunt praten.

Luister nu naar deze waardevolle aflevering

#hoogbegaafd #hoogbegaafdheid #hoogbegaafdkind

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: