#111 De impact van beschermend ouderschap op de ontwikkeling van hoogbegaafde kinderen

In deze aflevering bespreek ik een onderwerp dat veel ouders bekend zal voorkomen: het verlangen om alle obstakels voor je zoon of dochter uit de weg te ruimen. Maar is dit wel de juiste benadering? Als ouder willen we het beste voor ons kind en proberen we vaak alle beren op de weg weg te halen. Maar wat zijn de gevolgen hiervan? En hoe kunnen we op een liefdevolle manier onze kinderen helpen om zelfstandig te worden en obstakels te overwinnen? In deze aflevering deel ik tips over dit onderwerp.

Mocht je je willen op de wachtlijst willen zetten voor de online training die dit jaar nog live gaat, schrijf je dan hier geheel vrijblijvend op de wachtlijst. Jij krijgt dan het beste aanbod en een verrassing als jij met de training mee gaat doen.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: