#113 De impact op een hoogbegaafd kind bij het verplicht volgen van de basisstof.

In deze podcast bespreek ik een vaak door ouders gestelde vraag: Mijn kind wil niet meer naar school omdat het eerst de basisstof moet maken voordat het verrijking kan maken.

In deze aflevering duik ik dieper in op dit vraagstuk, bespreek ik de gevolgen van verveling en het verplicht volgen van de basisstof, en hoe dit zowel het kind als de klas kan beïnvloeden.

Dit is een belangrijk onderwerp voor zowel ouders, leerkrachten als onderwijsprofessionals, dus deel deze podcast met anderen die hier ook mee te maken hebben. Blijf luisteren om erachter te komen wat de mogelijke oplossingen zijn voor dit dilemma.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: