#114 De leerkuil: wat is het en hoe ondersteun je je kind hierbij?

In deze aflevering staat de leerkuil centraal. In deze podcast let ik uit wat de leerkuil is volgens James Nottingham en hoe het van toepassing kan zijn op het leerproces van (hoogbegaafde) kinderen.

Ik bespreek de drie fasen van de leerkuil – de comfortzone, de leerkuil zelf, en de groeizone

Ik geef tips aan ouders en onderwijsprofessionals over hoe je je kind of leerling kunt ondersteunen wanneer ze in de leerkuil terechtkomen.

Mocht je ook in het bezit willen komen van een mooie visuele ondersteuning van de leerkuil (gemaakt door mijn vriendin Charley van Notimeforchaos),

klik dan op deze link (geen affiliate link!) om naar de Etsy pagina te gaan voor een mooie A4 poster. Met de code “podcast” krijg je 50% korting. Je ontvangt dan een PDF bestand die je zo vaak als je wil kunt printen.

Veel luisterplezier!

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: