#115 Slapen en rusten: praktische adviezen voor ouders van hoogbegaafde kinderen

Hoogbegaafde kinderen kunnen soms minder slaap nodig hebben en moeite hebben met het afbouwen van activiteiten om te gaan slapen.

In deze podcast bespreek ik de redenen waarom dit zo is.
Ik vertel over de uitdagingen die kinderen kunnen ervaren bij het in slaap vallen en hoe ouders hiermee om kunnen gaan. Verder deel ik tips en suggesties

In de online training “Ouderkracht” die binnenkort live komt, wordt het onderwerp slapen uitgebreid besproken. Mocht je jezelf geheel vrijblijvend op de wachtlijst willen zetten dan kan dit via deze link.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: