#118 Valkuilen en uitdagingen bij het opvoeden van hoogbegaafde kinderen

Welkom bij een nieuwe aflevering. In deze aflevering bespreekt ik de valkuilen waar ouders van hoogbegaafde kinderen tegenaan kunnen lopen.

Ik benadruk hoe belangrijk het is om je kind te leren omgaan met uitdagende situaties en moeilijkheden. Ik bespreek valkuilen zoals het willen ontzien van je kind, het behandelen van je kind als een volwassene, en het overstimuleren van je kind.

Luister mee en ontdek hoe je deze valkuilen kunt herkennen en vermijden in de opvoeding van hoogbegaafde kinderen. Veel luisterplezier!

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: