#120 Creatieve Uitdagingen voor Hoogbegaafde Kinderen

In deze aflevering ga ik dieper in op het belang van het bieden van creatieve uitdagingen aan hoogbegaafde kinderen.

Ik deel strategieën en ideeën om de creatieve vonk bij hoogbegaafde kinderen aan te wakkeren en te koesteren.

Aan de hand van voorbeelden en tips bespreek ik het belang van creativiteit voor de ontwikkeling van hoogbegaafde kinderen en benoem ik manieren waarop ouders en opvoeders de creativiteit van deze kinderen kunnen stimuleren.

Verder wil ik je laten weten dat je ook nog tot en met 22/12 mee kunt doen met mijn verjaardagsactie. Want wie jarig is, tracteert. Check mijn instagram of facebook bericht van 17 december en doe mee. Wie weet win jij een gratis oudersessie.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: