#121 Omgaan met lagere scores bij hoogbegaafde kinderen: tips voor ouders en onderwijsprofessionals

Welkom bij podcast #121, waar ik dieper inga
op het belangrijke onderwerp dat veel ouders van hoogbegaafde kinderen bezighoudt: wat te doen als je kind opeens niet meer aan verrijkingsmateriaal mag werken of naar een plusklas mag vanwege lagere scores. Want wat is nu precies de reden van deze lagere scores.

In deze aflevering ga ik dieper in op specifieke uitdagingen waarmee hoogbegaafde kinderen te maken kunnen krijgen en hoe jij als ouder of als onderwijsprofessional daarmee kunt omgaan. Hoe kun jij je kind helpen? En hoe kun je hierover met school communiceren.

Blijf luisteren en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de groei en het welzijn van je kind, ongeacht de educatieve uitdagingen die zich voordoen. Veel luisterplezier!

En mocht je je geheel vrijblijvend willen inschrijven voor de wachtlijst voor de Online training, dan kan dit via deze link.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: