#124 Een hoogbegaafd kind benaderen als op een volwassen manier of niet?

In deze aflevering bespreek ik of je een hoogbegaafd kind juist wel of niet op een volwassen manier moet benaderen.

Ik leg uit waarom sommige kinderen zich op deze manier uiten, maar ik waarschuw ook voor de valkuilen hiervan.

Ik deel tips voor een evenwichtige benadering en benadruk het belang van het erkennen van de verbale vaardigheden van je zoon of dochter en aan de andere kant dat je ook te maken hebt met de emotionele ontwikkeling van een kind.

Mocht je meer tips willen hebben over dit onderwerp of over andere thema’s rondom opvoeden en hoogbegaafdheid check dan eens deze pagina. Binnenkort wordt de complete “ouderkracht” training gelanceerd. En als jij nu op de wachtlijst staat kun jij gebruik maken van een verrassing en een aantrekkelijke korting.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: