#130 Hoe mindset de ontwikkeling van kinderen beïnvloedt en de rol van ouders hierin

In aflevering #130 van de Podcast Saskia Huizer Hoogbegaafd en Opvoeden leg ik uit wat er bedoeld wordt met een Fixed of een Growth Mindset. Ik bespreek ook hoe kinderen en ouders reageren op uitdagingen en tegenslagen, en ik benadruk de invloed die ouders hierop hebben.

Ik geef tips over hoe jij als ouder een positieve growth mindset kunt stimuleren bij je kind, en wijs op de impact van opvoeding op mindset.

Mocht je meer willen weten over Mindset en hoe jij je kind hier het beste in kunt ondersteunen, klik dan hier of stuur mij een e-mail.

Luister nu naar deze boeiende aflevering over de rol van mindset in de opvoeding van hoogbegaafde kinderen.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: