#131 Sociaal emotionele ontwikkeling van hoogbegaafde kinderen – versnellen of blijven?

In deze aflevering van de Saskia Huizer Hoogbegaafdheid en Opvoeden podcast, bespreek ik een complexe kwestie van de sociale en emotionele ontwikkeling van kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Aan de hand van gesprekken met collega’s en haar eigen ervaringen als leerkracht en intern begeleider, deel ik inzichten en adviezen voor ouders die overwegen om hun kind te laten versnellen of juist langer in de kleuterklas te laten.

Mocht je willen reageren of ook een vraag hebben voor een eventuele toekomstige podcast stuur dan een e-mail of een mail via Instagram.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: