#132 Hoogbegaafdheid en gekibbel tussen broertjes en zusjes

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Podcast Saskia Huizer Hoogbegaafd en Opvoeden. In deze aflevering bespreek ik het onderwerp “broertjes en zusjes ruzie” en hoe je hiermee om kunt gaan.

Een vraag van een trouwe luisteraar beantwoord ik, die worstelt met het gekibbel tussen haar kinderen. Verder deel ik inzichten over het belang van kinderen zelf conflicten laten oplossen, het creëren van een veilige setting voor vaardighedenontwikkeling, en het betrekken van kinderen bij het bedenken van oplossingen.

Luister mee voor waardevolle tips en inzichten over het opvoeden van hoogbegaafde kinderen en het omgaan met conflicten tussen broers en zussen.

In het online programma ouderkracht deel ik meer van deze tips. Wil je meer informatie hierover hebben, klik dan hier.

Veel luisterplezier en fijn weekend!

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: