#2 Wanneer laat ik bij mijn vermoedelijk hoogbegaafde kind een intelligentie test afnemen?

In deze podcast vertel ik welke redenen er kunnen zijn om een intelligentie test bij je kind te laten afnemen om op die manier officieel hoogbegaafdheid vast te stellen. Daarnaast geef ik je tips om de juiste onderzoeker (orthopedagoog of psycholoog) uit te zoeken. Waar moet je opletten bij de afname van een IQ test en welke alternatieven zijn er?

Download het gratis ebook: https://www.supportatschool.nl/e-book-kenmerken-hoogbegaafd-kind/

Volg mij op Instagram www.instagram.com/saskia_huizer

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: