#4 Angst en hoogbegaafdheid

Hoogbegaafde kinderen kunnen soms angstig zijn voor nieuwe uitdagingen, maar ook voor “wereldproblemen”. In deze podcast vertel ik je waarom hoogbegaafde kinderen angstig kunnen zijn en ook geef ik je tips hoe jij je kind hiermee kunt helpen omgaan.

Mocht je mijn gratis E-book willen downloaden, waarin de meest voorkomende kenmerken staan die bij hoogbegaafdheid horen, dan kan dit via https://www.supportatschool.nl/e-book-kenmerken-hoogbegaafd-kind/

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: