#40 Sorry ik werd even afgeleid! Hoe ondersteun jij je hoogbegaafde kind bij afleiding?

#40 Sorry ik werd even afgeleid! Hoe ondersteun jij je hoogbegaafde kind bij afleiding?

Herken jij dit bij je hoogbegaafde kind? Je zoon of dochter is het ene moment bezig om een opdracht voor school te maken en het andere moment is het afgeleid en met totaal andere dingen bezig. ⁣⁣
⁣⁣
Ja en dan is natuurlijk de grote vraag hoe krijg je je kind dan weer “terug” bij wat hij of zij echt moet gaan doen. Dat is niet gemakkelijk want vaak is de activiteit waar je kind door afgeleid wordt, veel leuker of interessanter dan het schoolwerk. ⁣⁣
⁣⁣

In deze podcast deel ik een tip om je hoogbegaafde kind te helpen en te ondersteunen. En niet geheel onbelangrijk, je kind leer meer dan alleen maar deze tip, maar ook zelf verantwoordelijkheden te nemen.

www.instagram.com/saskia_huizer

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: