#47 Kenmerk hoogbegaafd kinderen denken abstract, complex, logisch en vanuit inzicht

Hoe vaak hoor ik niet van ouders of leerkrachten “Hoe komt het toch dat mijn begaafde kind lage toets resultaten haalt?”⁣

Hier is niet één antwoord goed, maar om een link te leggen naar een van de meest voorkomende kernmerken van hoogbegaafdheid waarom kinderen abstract, complex, logisch en vanuit inzicht denken is wel een verklaring.⁣

In deze podcast bespreek ik waarom dit op deze manier gebeurt.

Mocht je zelf een vraag of een onderwerp hebben voor de podcast stuur deze dan naar support@saskiahuizer.nl of reageer via instagram

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: