#48 Is het een voordeel als je weet dat je hoogbegaafd bent?

Waarom zou je je kind laten weten dat het anders is dan andere kinderen in de klas. En waarom is het fijn om dat “anders zijn” dan ook nog een naam te geven?⁣

Misschien dat hier een wetenschappelijke verklaring voor is, toch kies ik ervoor om hieronder mijn eigen ervaringen te delen. Deze is gebaseerd op de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan door het geven van ouder-, kind- en schoolbegeleidingen rondom hoogbegaafdheid.

Je hoort het in podcast #48

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde ouders om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: