#5 Discussiëren en jouw hoogbegaafde kind

Misschien herken je het wel dat je hoogbegaafde kind op alles wat jij als ouder zegt, argumenten heeft. Of dat je slimme kind overal een antwoord op wil geven, nooit tevreden is met een nee en het liefst de hele dag met jou discussieert over van alles en nog wat?

Luister in deze podcast waarom hoogbegaafde kinderen goed zijn in discussiëren? Hoe jij hier als ouder op kunt reageren? En krijgt tips en tools om met deze discussies om te gaan.

Mocht je zelf een vraag hebben rondom hoogbegaafdheid, het opvoeden van een hoogbegaafd kind of jouw hoogbegaafde kind op school, stuur mij dan een persoonlijk bericht via www.instagram.com/saskia_huizer

Wie weet behandel ik jouw vraag dan in een van de volgende podcasts.

Informatie website

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: