#56 Slaapproblemen bij hoogbegaafde kinderen

Herken jij dat je hoogbegaafde kind vaak niet kan slapen, of misschien nog wel heel vaak naar beneden komt als je zoon of dochter op bed ligt?

In deze podcast vertel ik meer over de oorzaken, maar geef ik ook tips die je kunt toepassen.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde ouders om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: