#59 Mijn hoogbegaafde kind doet niet goed mee in de klas en krijgt daarom geen extra werk

In deze podcast bespreek ik wat je kunt doen als je van school hoort dat je hoogbegaafde kind niet goed mee doet in de klas en daarom geen extra werk krijgt. Want is dit nou echt verstandig of is dit juist een straf voor je kind?

Mocht je meer informatie willen hebben over de online training “Hoogbegaafd of niet? De eerste stappen naar een gelukkig kind” dan kun je hier klikken. In deze training geef ik je informatie op welke manier je het beste in gesprek kunt gaan met de leerkracht of docent.

Met de kortingscode Communic@tie59 krijg je tot 31-12-2022 €7,- korting.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: