#6 Hoogbegaafdheid en angst: Matrixmethode

Heeft jouw hoogbegaafde kind een nare of zelfs traumatische ervaring opgedaan?

Heeft je zoon of dochter heel veel angst bij het maken van een toets of heeft het veel emoties waardoor je kind gehinderd wordt.

Door middel van de matrixmethode help ik kinderen (en ook volwassenen ?) om angsten en trauma’s te neutraliseren. In deze podcast vertel ik je meer over angsten bij hoogbegaafde kinderen en hoe de matrixmethode hierbij werkt.

Mocht je meer willen weten, stuur mij dan een berichtje via instagram

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: