#60 Hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid én hoogbegaafdheid

In deze podcast vertel ik wat de begrippen hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid betekenen. Deze begrippen worden vaak door elkaar gebruikt, maar dat klopt niet. Welke hooggevoeligheden zijn er precies? en wat is de link met hoogbegaafdheid.

In een van de volgende podcasts zal ik meer vertellen over de vijf soorten hooggevoeligheden (overexcitabilities) van Dabrowski.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: