#65 Mijn hoogbegaafde kind heeft angst om schoolwerk te maken

In deze podcast wordt gesproken over angsten die hoogbegaafde kinderen kunnen hebben. Wat kun je hieraan doen?

Mocht je meer willen weten over angsten en de matrixmethode dan verwijs ik je naar podcast #6. Deze gaat over angsten en de matrixmethode.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: