#68 Wat kan ik doen als mijn (hoogbegaafde) kinderen ruzie met elkaar maken?

Herken je dat je kinderen vaak ruzie met elkaar maken? Je ene (hoogbegaafde)kind is verbaal nog sterker dan de ander en naast de vele discussies met je begaafde kind zijn er ook nog woordenwisselingen.⁣

Je zit eindelijk rustig op de bank en je hoort op de achtergrond dat je kinderen ruzie maken. Je merkt dat je geïrriteerd wordt, want wat is er nu weer aan de hand.⁣

Ik denk dat zo’n soort situatie voor veel ouders herkenbaar is. In deze podcast geef ik je tips hoe je hier mee om kunt gaan.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: