#69 Mijn hoogbegaafde kind voelt zich dom

Hoogbegaafde kinderen voelen zich niet altijd slim en blij.

Sommige hoogbegaafde kinderen hebben een negatief zelfbeeld en ervaren doordat ze bijvoorbeeld bepaalde vaardigheden niet hebben geleerd dat zij dom zijn. Dit is enorm moeilijk voor een kind en ook voor jou als ouder.

In deze podcast vertel ik wat je kunt doen om je kind te ondersteunen en ook wat je kind zelf kan doen om dit gevoel om te zetten naar een positieve gedachte.

Dit is de laatste podcast van 2022. Ik wil jou als luisteraar enorm bedanken. Bedankt voor je feedback, de vragen die jij hebt ingestuurd en die ik kon bespreken in een podcast.

Mocht je andere ouders willen helpen, dan kan dit door een review te schrijven over mijn podcast. Op die manier wordt mijn podcast in zoekresultaten meer getoond.

Alvast bedankt!

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: