#71 Welke emoties geef je door aan je hoogbegaafde kind?

In podcast #71 bespreek ik een vraag van een luisteraar en deze gaat over welke emoties je bewust of onbewust doorgeeft aan je kind.

De afgelopen maanden heb ik diverse opleidingen gevolgd rondom systemisch werken. Een van deze opleidingen was familieopstellingen. Door middel van deze methodiek komt duidelijk naar voren welke systemen en patronen je meeneemt als kind van je ouders. En hoe je deze patronen soms, ook al wil je dit niet, toch doorgeeft aan je eigen kind.

In deze podcast vertel ik hoe je moet omgaan als je de manier van boos worden op je kind overneemt uit je eigen jeugd, maar ook hoe je je negatieve ervaringen uit je eigen schooltijd kan doorgeven.

Mocht je zelf vragen hebben die je graag in één van mijn podcast besproken zou willen worden, laat het dan op instagram weten.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde ouders om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: