#72 Ik moet, jij moet, IK WIL NIET MEER MOETEN!

Hoogbegaafde kinderen vinden het heel vervelend als zij het gevoel krijgen om iets te moeten. Natuurlijk “moeten” er natuurlijk ook weleens dingen gebeuren. Alleen hoe kun je dit op een goede manier overbrengen zodat je kind het gevoel heeft het stukje autonomie te krijgen. Autonomie is heel belangrijk voor een hoogbegaafd kind.

In deze podcast deel ik voorbeelden en tips hoe je hier mee om kunt gaan.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: