#73 Lief hoogbegaafd kind, deze podcast is speciaal voor jou

Lief hoogbegaafd kind speciaal voor jou heb ik deze podcast opgenomen. Ik weet niet hoe oud je bent of waar je woont, maar ik weet wel dat jij deze podcast luistert omdat je meer wilt weten over hoogbegaafdheid.

Een paar weken geleden kreeg ik een idee om naast de podcasts die ik voor ouders en onderwijsprofessionals maak ook een podcast voor kinderen te maken. Ik hoop dat jij er herkenning door krijgt.

Ik zou het super fijn vinden als je een berichtje achterlaat via mijn instagram account of als je mij een mail stuurt (info@saskiahuizer.nl). Je mag ook je suggesties of je vragen doorgeven. Je krijgt altijd antwoord van mij.

W

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: