#76 Wel of niet een IQ test bij mijn kind afnemen?

Bijna iedere week krijg ik wel een paar keer de vraag wanneer het nu verstandig is om bij een kind een IQ onderzoek te laten afnemen? Ik begrijp deze vraag goed, want als ouder wil je alles doen om je kind te kunnen helpen. En als een IQ test daarbij kan helpen, dan is dit een overweging waard. Maar wel vind ik het belangrijk om na te denken welke vraag je beantwoordt zou willen zien nadat de test is afgenomen.

In de training Hoogbegaafd of niet wordt besproken wat de meerwaarde van een test kan zijn, maar ook waar je op moet letten. Andere modules in deze training zijn onder andere: communicatie met school, mindset en een passende school kiezen.

Wil je meer informatie of de training meteen bestellen. Klik dan op deze link of https://saskiahuizer.plugandpay.nl/checkout/hoogbegaafd-of-niet-de-eerste-stappen-naar-een-gelukkig-kind

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: