#77 Ik heb denk dat ons kind hoogbegaafd kan zijn, maar mijn partner denkt daar heel anders over

Misschien heb jij al langere tijd het vermoeden dat je zoon of dochter misschien wel een ontwikkelingsvoorsprong kan hebben. Je partner wil daar echter niets van weten of is het niet met je eens. Wat doen je dan precies?

En wat doe je als school of een ander persoon zich helemaal niet kan vinden in jouw visie dat er misschien weleens spraken kan zijn van een ontwikkelingsvoorsprong?

Luister dan deze podcast. Ik geef je hierin tips en deel voorbeelden

Mocht je willen weten hoe je op een goede en effectieve manier met school het gesprek aan kan gaan? Kijk dan eens of de training “Hoogbegaafd of niet?” iets voor jou kan zijn.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: