#80 Hoe signaleer je een kind waarbij je een vermoeden hebt van een ontwikkelingsvoorsprong?

In deze podcast bespreek ik enkele signaleringsinstrumenten om een kind waarbij een vermoeden is van een ontwikkelingsvoorsprong te signaleren.

Ook deel ik tips wat je met school (of ouders) kunt afspreken als je een interventie naar aanleiding van een signaleringsinstrument maakt. Hoe volg je dit en hoe kun je op een prettige manier afstemmen of deze interventie ook helpt bij je kind.

#signaleringsinstrument #peuter #kleuter #basisschool #voortgezetonderwijs

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: