#82 Hoe vertel jij aan je kind (of aan familie of vrienden) dat hij/zij hoogbegaafd is?

Als er een IQ test bij je kind is afgenomen en daar is vastgesteld dat er sprake is van hoogbegaafdheid, krijgt de onderzoeker altijd de vraag: “hoe vertel ik dit aan mijn kind?”.

In deze podcast bespreek ik hoe jij dit aan je eigen kind kunt vertellen. Waar let je op? Wat zeg je wel en wat zeg je juist niet?

En vertel je het ook aan familie/vrienden of klasgenootjes? Of ben je bang dat er gedacht wordt dat alles dan bij je kind gemakkelijk en goed afgaat?

Hopelijk helpt deze podcast jou verder! Mocht je je eigen ideeën en suggesties willen delen, dan hoor ik dit heel graag. Stuur een DM via Instagram of stuur een mail naar info@saskiahuizer.nl

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: