#83 Ik voel mij niet altijd een expert van mijn hoogbegaafde kind

In deze podcast bespreek ik dat je je als ouder niet altijd een expert van je hoogbegaafde kind hoeft te voelen. Soms ben je onzeker en vraag je je af of je het wel goed doet voor je zoon of dochter. En als je kind niet zo spraakzaam is of er niet van houdt om zich te uiten dan is het nog ingewikkelder om op je zoon of dochter te reageren.

In deze podcast deel ik een aantal tips hoe jij je kind het beste kunt helpen.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: