#84 Ik heb weinig energie, maar ik wil wel heel graag mijn kind helpen. Hoe kan ik dit doen?

Herken je dat je als ouder weinig tot geen energie hebt omdat je je zorgen maakt over je hoogbegaafde kind?

Wil je je kind zo graag helpen, maar weet je soms niet hoe je dit kunt doen? Help je je zoon of dochter, maar heb je het gevoel dat het toch niets uitmaakt? Of heb je zelf het gevoel dat het alleen maar minder goed gaat met je kind, ondanks alles wat je regelt en doet?

Luister dan naar deze podcast en krijg tips hoe jij voor jezelf kunt zorgen én hoe jij je kind beter kunt helpen!

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: