#88 Ontwikkelingsvoorsprong bij peuters: hoe kun je de basisschool hiervan op de hoogte brengen?

In deze podcast aflevering beantwoord ik de vraag van een ouder over hoe zij de school kan informeren over de mogelijke ontwikkelingsvoorsprong van hun peuter. In dit gesprek wordt benadrukt hoe belangrijk communicatie tussen ouders en school is, vooral wanneer ouders vermoeden dat hun kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft. Het is belangrijk dat jij als ouders je eigen observaties en bevindingen op papier zet en deelt met school.

Mocht jij meer informatie willen hebben over de online training “Hoogbegaafde of niet”, waarin ik jou meeneem om de juiste school voor je kind te kiezen en hoe je op de beste manier een gesprek kunt voeren met de leerkracht van jouw kind, klik dan hier

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: