#97 Tegen welke uitdagingen loopt een ouder van een hoogbegaafd kind aan en hoe kun je helpen?

Het opvoeden van een kind met een vermoeden van een ontwikkelingsvoorsprong of vastgestelde hoogbegaafdheid is niet gemakkelijk. Veel ouders in mijn praktijk hebben hier moeite mee. Ze voelen zich vaak alleen staan omdat vrienden, familieleden of anderen niet altijd goed weten wat het opvoeden van een hoogbegaafd kind voor uitdagingen geeft voor ouders.

In deze podcast bespreek ik de uitdagingen waarmee ouders van hoogbegaafde kinderen te maken kunnen krijgen en hoe een ouder hierbij geholpen kan worden door iemand in de naaste omgeving.

Ik ben heel benieuwd wat deze podcast jou voor informatie gaat geven. Deel dit gerust via een email of via Instagram.

Alvast bedankt.

Saskia Lambalk

Hi! Ik ben Saskia, hoogbegaafdheids-expert en ervaringsdeskundige. Mijn doel is om begaafde kinderen weer gelukkig te helpen worden. Ik leer ouders van hoogbegaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Zo kunnen zij hun kind zelf ondersteunen.

Twijfel je of jouw kind hoogbegaafd is?

Download gratis mijn e-book De meest voorkomende kenmerken van hoogbegaafdheid bij kinderen en ontdek of jouw kind begaafd is.

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: