Heb jij of Heeft jouw kind klachten waar medisch gezien geen duidelijke oorzaak voor is?

Met een NEI sessie met de biotensor halen we via het onderbewustzijn de emotionele blokkade bij jou of je kind weg.

 

Hoogbegaafd kind onderbewustzijn

Het maakt niet uit of je een volwassene bent, een ouder of een kind, maar Soms sta je voor een uitdaging wanneer je een klacht hebt waarvoor medisch gezien geen duidelijke verklaring is gevonden.

Het zijn angsten, slaapproblemen, buikpijn, of andere onverklaarbare issues die artsen soms ook voor raadsels plaatsen. Hoogbegaafde kinderen kunnen ook worstelen met onbegrepen problemen. Als ouder is het hartverscheurend om je kind te zien lijden en niet precies te weten wat er aan de hand is.

Ik begrijp deze zorgen en bied ondersteuning voor zowel volwassenen als kinderen die met deze situaties te maken hebben. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en oplossingen voor een gezonder en gelukkiger leven. 

  Nei biotensor

  Ik begrijp dat mijn aanpak, Neuro Emotionele Integratie (NEI) met behulp van de biotensor, misschien onbekend of vreemd kan klinken.

  Maar laat me je verzekeren dat het een verschil kan maken in het leven van zowel kinderen als volwassenen. De biotensor, mijn betrouwbare meetinstrument, helpt om verbinding te maken met het onderbewuste en geeft antwoorden door middel van subtiele bewegingen. Samen kunnen we onbewuste emoties naar boven halen en begrijpen.

  Emotionele blokkades kunnen allerlei klachten veroorzaken, zowel fysiek als mentaal. Deze blokkades vasthouden kan vergelijkbaar zijn met een rugzak vol bagage, en na verloop van tijd kan dit leiden tot dagelijkse uitdagingen en problemen.

  Hierdoor kunnen fysieke en mentale klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Het bewust worden van alle bijbehorende emoties en het begrijpen van hun oorsprong is de sleutel tot heling.

  Ik ben trots op de vele positieve resultaten die ik heb gezien bij kinderen en ouders na een NEI-sessie. Ze voelen zich rustiger, ervaren minder klachten en zijn beter in balans. Dat is wat mij drijft om dit werk te doen en anderen te helpen.

  N

  Een NEI sessie met de biotensor werkt snel en effectief

  1 tot 3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen

  N

  Het geeft waardevolle inzichten

  N

  Je kunt snel tot de kern komen

  N

  NEI activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam

  N

  NEI kun je ook bij kinderen inzetten

  N

  NEI kan goed gecombineerd worden met andere therapievormen

  “Ik zou een sessie met Saskia aanraden. Vooral wanneer je als ouder voelt…er is iets en ik kom er niet achter wat het is. De sessie is prettig, goed begeleid en geeft inzicht op een diepe laag, waar je pratend met je kind ( in ons geval onze 8 jarige zoon), niet bijkomt. Door het helen op deze diepe laag is onze zoon meer in balans, rustiger. Het heeft ons, naast inzicht, veel rust gebracht in het gezin. Saskia heeft deze sessie goed begeleid, is rustig en ook goede nazorg. Ik zou een NEI- sessie zeker doen.”

  E (moeder van een hoogbegaafd kind)

  Ik merkte bij mezelf dat ik met de hormonen mee heel relaxt of super geïrriteerd/boos kon zijn. Relaxt is wat ik wil voor mezelf, mijn man en mijn kinderen. Het geïrriteerde/boze gevoel overkwam mij altijd en als het er dan uit was vond ik het achteraf nogal een overdreven reactie. Bij de huisarts konden ze mij niet helpen. Na de podcast van Saskia over Nei heb ik mij aangemeld voor een Nei sessie. Na de sessie was er twee dagen later een situatie thuis waar ik geïrriteerd van werd, ik voelde het opkomen en… ik kon hem ook weer los laten. Geen uitbarsting gewoon weer opgelost in mijzelf. Zo fijn!

  Bij mijn dochter was het grootste waarin ik haar nog meer kan ondersteunen/laten voelen dat de emoties die vast zaten echt niet gegrond zijn. Voor mijn dochter is het nog wat te vroeg denk ik om aan te geven wat het haar heeft opgeleverd, maar vanmorgen was ze al een stuk rustiger/meegaander dan anders in de ochtend.

  Yvonne (deed een sessie voor haar en haar dochter)

  Wat houdt zo’n NEI sessie met de biotensor precies in?

  NEI staat voor Neuro-Emotionele Integratie. Het is een holistische benadering die zich richt op het opsporen en loslaten van emotionele blokkades die verband kunnen houden met fysieke en mentale klachten. NEI maakt gebruik van de biotensor, een instrument dat helpt bij het testen van emoties en het verkrijgen van inzicht in het onderbewuste van de persoon.

  De biotensor is een meetinstrument dat lijkt op een toverstaf. Het wordt gebruikt om verbinding te maken met het onderbewuste van de persoon en geeft antwoorden door middel van subtiele bewegingen. Met behulp van de biotensor kunnen onbewuste emoties worden opgespoord, erkend en losgelaten.

  In de podcast hieronder vertel ik je alles over de NEI sessie met de biotensor.

  Boek nu een sessie van 75 minuten voor 149 euro

  1 tot 3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen. 

  We kunnen de NEI-sessie online via Zoom doen of live in Monnickendam. Vanwege een verbouwing zijn er op dit moment minder live plekken beschikbaar. 

  Veelgestelde vragen

  Wat is NEI en hoe werkt het?

  NEI staat voor Neuro-Emotionele Integratie. Het is een holistische benadering die zich richt op het opsporen en loslaten van emotionele blokkades die verband kunnen houden met fysieke en mentale klachten. NEI maakt gebruik van de biotensor, een instrument dat helpt bij het testen van emoties en het verkrijgen van inzicht in het onderbewuste van de persoon.

  Voor wie is NEI geschikt?

  NEI is geschikt voor mensen van alle leeftijden, inclusief hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Het kan effectief zijn bij klachten waarvoor geen duidelijke medische verklaring is gevonden.

  Is NEI geschikt voor kinderen?

  Ja, NEI is geschikt voor kinderen, inclusief hoogbegaafde kinderen. Voor kinderen onder de 12 jaar is toestemming van de ouders vereist, maar zij hoeven niet persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de sessie. Via een ouder kan er ook getest worden.

  Wat zijn de mogelijke resultaten van een NEI-sessie?

  De resultaten van een NEI-sessie kunnen variëren, maar veel mensen en kinderen ervaren een verbetering in hun klachten en welzijn. Klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen na het loslaten van emotionele blokkades.

  Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan NEI?

  NEI is een veilige benadering zonder bekende bijwerkingen of risico’s. Het is een zachte en effectieve methode om emotionele heling te bevorderen.

  Wat is een biotensor en hoe wordt het gebruikt in NEI-sessies?

  De biotensor is een meetinstrument dat lijkt op een toverstaf. Het wordt gebruikt om verbinding te maken met het onderbewuste van de persoon en geeft antwoorden door middel van subtiele bewegingen. Met behulp van de biotensor kunnen onbewuste emoties worden opgespoord, erkend en losgelaten.

  Is NEI een vervanging voor reguliere medische behandelingen?

  NEI is een waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde, maar het is geen vervanging voor medische behandelingen. Bij ernstige gezondheidsproblemen is het belangrijk om altijd een arts te raadplegen.

  Kan NEI helpen bij specifieke problemen, zoals angst, slaapproblemen of stress?

  Ja, NEI kan helpen bij specifieke problemen zoals angst, slaapproblemen, stress en andere klachten. Door emotionele blokkades op te sporen en los te laten, kunnen de onderliggende oorzaken van deze problemen worden aangepakt.

  Wat gebeurt er na de behandeling?

  Je lichaam heeft ongeveer 1 à 2 weken nodig om alles te verwerken en los te laten. In deze periode is het belangrijk om de ruimte te nemen om alles wat je ervaart er te laten zijn. Soms kan het gebeuren dat een klacht eerst erger wordt voordat er verbetering optreedt. In deze tijd is het belangrijk om veel water te drinken.

  Hoe lang duurt een NEI-sessie en hoeveel sessies zijn er nodig?

  Een NEI-sessie duurt meestal 75 minuten. Het aantal benodigde sessies varieert per persoon en situatie. Sommigen kunnen baat hebben bij één sessie, terwijl anderen mogelijk meerdere sessies nodig hebben voor optimaal resultaat. 

  Ik ben GAT & CAT gecertificeerd een aangesloten bij de Vereniging Voor NEI Therapeuten :

  Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

  Stel hier je vraag: