Referenties

Met meer dan 30 ouders heb ik al mogen werken om hen te helpen om hun hoogbegaafde kind gelukkiger en met meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen. Ouders weten beter hoe zij hun kind op de beste manier kunnen ondersteunen. 

Lees hieronder enkele ervaringen van ouders. 

 Ik heb inmiddels al veel ouders van begaafde kinderen mogen helpen..

Ik zorg ervoor dat zij hun kind beter leren begrijpen. Zo kunnen zij hun eigen kind beter ondersteunen. Daarnaast bied ik een luisterend oor. Want ik begrijp maar al te goed hoe onbegrepen en gefrustreerd je je als ouder kunt voelen.

Mijn doel met de ondersteuning is om begaafde kinderen te helpen gelukkig te worden thuis en op school. En dat doe ik samen met jou als ouder!

Lees hieronder hoe andere ouders mijn begeleiding ervaarden.

Ik werkte al samen met deze ouders..

“Wij zijn heel tevreden over de hulp vanuit Saskia. Wij bezaten onvoldoende kennis mbt het hoogbegaafdheid deel van onze zoon. Ze heeft ons fantastische psyche educatie gegeven en dat was zeer welkom en behulpzaam. Daarnaast voelde onze zoon zich prettig en op zijn gemak in haar bijzijn. Er was een goede en respectvolle verstandhouding. Daarnaast vinden wij haar empathisch vermogen en het begrip voor de situatie echt fantastisch. Saskia is heel betrokken en denkt echt mee in het belang van kind en ouders. Wij zijn heel blij dat Saskia ons op weg heeft kunnen helpen.”

OUDERS VAN MICHA

“Jouw begeleiding heeft als eerste aan ons als ouders het gedrag van ons kind laten begrijpen. Hierbij konden we reflecteren (samen met jou) op onze eerdere reacties op dit gedrag. Doordat we ons kind beter begrijpen kunnen we in onze reactie veel beter aansluiten bij zijn behoeften. Dit heeft bijgedragen aan het feit dat hij zich beter begrepen voelt en daardoor is hij meer gemotiveerd en zijn er minder escalaties.”

OUDERS VAN BARIS

“Saskia helpt mij om in te zien waar wij precies tegenaan lopen in het gezien. Als ouder voel ik me heel erg gezien en gesteund door haar. Saskia helpt mij bij het geven van meer zelfstandigheid aan de kinderen, waardoor zij zich meer gezien en gehoord voelen en dat heeft ook direct invloed op hun cognitieve ontwikkeling. De invloed van Saskia is dan ook onmiskenbaar op alle fronten merkbaar in ons gezin!

ANNE, MOEDER VAN TWEE UITZONDERLIJK HOOGBEGAAFDE KINDEREN VAN 6 EN 10 JAAR

“Saskia ziet en hoort ons zonder oordeel. Wij hebben door haar begeleiding meer grip gekregen op de situatie om onze vermoedelijk hoogbegaafde dochter van 3 jaar te ondersteunen. Wij herkennen bepaald gedrag sneller en weten wat hiermee kunnen doen. Wij zijn trots op onze dochter en als ouders staan wij weer in onze kracht. Dit geeft ons vertrouwen voor de toekomst.

OUDERS VAN ANNA

“Wij hadden meteen een klik met Saskia en nog belangrijker onze dochters ook. Saskia is een echte professional die heel snel herkent waar een kind behoefte aan heeft. Saskia weet onze kinderen op de juiste manier “aan” te zetten en te enthousiasmeren. Maar daarnaast is zij er ook voor ons. Ze helpt ons met opvoedkundige tips en zij helpt ons in de communicatie met school en andere zorg professionals die zich met onze kinderen bezighouden. 

OUDERS VAN CESIRA EN EVELINA

“Saskia heeft onze zoon lang begeleid, eerst op school en toen thuis. Al snel hadden we het gevoel dat zij hem vaak beter begreep dan wij. Naar ons als ouders was er een prettige combinatie van begrip en constructief-kritisch spiegelen. Met onze zoon heeft ze een bijzondere vertrouwensband opgebouwd waarbinnen ze hem goed kon uitdagen, zowel op intellectueel vlak, als ook m.b.t. gedrag.”

ANNE-MAREIKE, MOEDER VAN TIMON VAN 11 JAAR

Wil je jouw begaafde kind beter leren ondersteunen?

Luister dan mijn Hoogbegaafd & Opvoeden Podcast!

Tips & inspiratie ontvangen?

Wil je regelmatig interessante tips en inspiratie ontvangen over hoe je jouw begaafde kind kunt ondersteunen? Laat dan hier je e-mailadres achter.

+31 (0)85 00 41 690

info@saskiahuizer.nl

Monnikevenne 39
1141 RJ  Monnickendam

Kvk: 70893241

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: