Begeleiding voor ouders van hoogbegaafde kinderen

 

Ik help jou begaafdheidsexpert van je eigen kind te worden.

 Wil jij je begaafde kind beter leren ondersteunen?

Ervaar jij dat je begaafde kind niet gelukkig is? En ervaar jij een grote uitdaging om je kind op de juiste manier te ondersteunen? Of heb jij strijd met je kind over verschillende zaken tijdens de opvoeding?

Ik help je om als ouder begaafdheidsexpert te worden. Eenvoudig binnen handbereik alle tools om je begaafde kind gelukkig te maken inclusief een fijne sfeer thuis.  

Begeleiding die bij jou als ouder, bij je kind en bij jouw gezinsituatie past, geeft je handvatten om samen met mij een oplossing voor jouw kind en voor jou als ouder te vinden.

Lees hieronder hoe ik jou kan helpen.

Zo kan ik jou en je kind helpen

Online training: de eerste stappen naar een gelukkig kind

Vermoed jij dat je kind hoogbegaafd is? Of is er net hoogbegaafdheid bij je kind vastgesteld? In deze laagdrempelige en praktische online training ontdek jij hoe je je kind nu al beter kunt ondersteunen. Ook krijg je antwoord op vragen waar je als ouder (zeker in het begin) tegenaan loopt, zoals wat is hoogbegaafdheid precies? Hoe ga ik het gesprek aan op school? Hoe ondersteun ik mijn kind wanneer hij/zij gefrustreerd raakt door bijvoorbeeld fouten maken.

NEI Sessie om emotionele blokkades los te laten

Heeft jouw kind klachten waar medisch gezien maar geen duidelijke oorzaak voor is? Denk aan angsten, slaapproblemen, buikpijn, of andere onverklaarbare issues die artsen soms ook voor raadsels plaatsen. Als ouder is het hartverscheurend om je kind te zien lijden en niet precies te weten wat er aan de hand is.

Met een NEI sessie met de biotensor halen we via het onderbewustzijn de emotionele blokkade bij je kind weg.

Het OUDERKRACHT programma (1-op-1-begeleiding)

Dé 1-op-1-begeleiding over opvoeden voor ouders van (hoog)begaafde kinderen

Met mijn 3 maanden OUDERKRACHT programma leer ik ouders van begaafde kinderen om zelf begaafdheidsexpert te worden. Krijg eenvoudig binnen handbereik alle tools om je begaafde kind gelukkig te maken, voldoende uitgedaagd te krijgen én een fijne sfeer in huis te hebben.

Wil je jouw begaafde kind beter leren ondersteunen?

Luister dan mijn Hoogbegaafd & Opvoeden Podcast!

Tips & inspiratie ontvangen?

Wil je regelmatig interessante tips en inspiratie ontvangen over hoe je jouw begaafde kind kunt ondersteunen? Laat dan hier je e-mailadres achter.

+31 (0)85 00 41 690

info@saskiahuizer.nl

Monnikevenne 39
1141 RJ  Monnickendam

Kvk: 70893241

Gelukt! Je vindt het e-book binnen een kwartier in je mailbox

Stel hier je vraag: